Dodaj.rs

Wanted (2008) / Tražen

Wanted (2008)

>> Opis Filma: <<

Dvadesetpetogodišnji Ves je lenjivac koji mrzi svoj život – i to s razlogom, jer je grozan. Na poslu, njegova šefica živi da bi ga ponižavala pred kolegama s kojima deli kancelarijske pregrade. Kod kuće, njegova džangrizava devojka seksualno privlači svakoga sem njega, uključujući i Vesovog najboljeg prijatelja. Nije ni čudo što je ovaj gubitnik već na desetom receptu za lek protiv napada panike, koji guta kao bombone između veštačkih obroka veganskih tofu mućkalica.
Srećom po Vesa, život mu se završio – bar onaj stari - i to zbog devojke. Foks naleće na Vesa s druge strane pištolja koji se puši. Izgleda da je Vesov davno nestali i uglavnom zaboravljeni tata ubijen dok je radio za Bratstvo – vekovima staru ligu superosetljivih obučenih plaćenih ubica koji su se zakleli da će poštovati naloge sudbine. Njihov moto je: ubij jednog da bi spasao hiljadu.
Došao je red na Vesa da krene očevim stopama i oslobodi sputanog vuka kojeg je oduvek čuvao u sebi. Ubijanje je u Vesovoj krvi, a njegovu obuku preuzimaju na sebe Foks i šarolika družina Bratstva, u koju spada i tajanstveni vođa Sloun. Silom prilika ovaj novajlija počinje da razvija munjevite reflekse i nadljudske sposobnosti. Niko nije rekao da je lako postati plaćeni ubica.
Bivši nikogović je ponovo rođen kao zlatni dečko Bratstva. Ves počinje uživa u novom životu, čak uspeva i da se osveti starim mučiteljima. Međutim, ukus moći postaje gorak kada shvati da namere njegovih saradnika nisu tako plemenite kao što su bile na prvi pogled. Dok lebdi između tek nađenog junaštva i osvete koja uništava dušu, Ves shvata ono što niko – čak ni hladnokrvni otac niti okrutni plaćeni ubica - nisu mogli da ga nauče: on je taj koji kontroliše sudbinu.
Žanr: Action | Crime | Thriller

Glavne uloge: Angelina Jolie , James McAvoy and Morgan Freeman

IMDB - TRAILER
 
Kad kliknete Play morate sacekati nekoliko minuta dok se film ucita i krene.

 
All videos are hosted on sevenload.com, vipshare.org, banana6.com, youtube.com or video.google.com and are property of their respected owners. Please be aware that video.nicijazemlja.net is an index and database of embedded videos from video sharing websites. None of the videos or its video files are hosted on this site or its servers. If you believe that your copyrighted content is showing on video.nicijazemlja.net, please take your DMCA take down notices directly to the video sharing websites that are hosting your videos or files.

Svi video fajlovi su preuzeti sa sevenload.com vipshare.org, banana6.com, YouTube.com ili video.google.com i slicnih stranica i podlijezu autorskoj odgovornosti
njihovih vlasnika. Mi ih samo pronalazimo, ubacujemo u nasu databazu i streamujemo u nasem flash playeru.

Copyright 2011 Online filmovi sa prevodom - All Rights Reserved.
Designed by DrooklyN |