Dodaj.rs

8 Mile (2002) / 8 Milja

8 Mile (2002) / 8 Milja

OPIS FILMA
Svaki trenutak je nova prilika. '8 milja' film je koji prati živote grupe mladih ljudi koji očajnički pokušavaju pronaći smisao u urbanom propadanju Detroita 1995. godine...Za mlade ljude kao što su Jimmy "Zec" Smith, Jr. (Eminem) i njegovi prijatelji, hip-hop glazba je jedino što stoji između njih i velike praznineZec zna da je njegova prilika za izlaz iz teške situacije u njegovim briljantnim rimama, ali da bi uspio, mora svoj bijes i ljutnju usmjeriti u riječi svojih pjesama, i pripremiti se za veliki obračun.Nakon što skupi snagu odlazi na tzv. reperski obračun. Riječ je o natjecanju u kojem se reperi bore jedan protiv drugog, nakon čega samo jedan ide u sljedeći krug natjecanja. Svaki reper ima po minutu da pokaže što zna, a tu je i publika koja se ne ustručava pokazati što misli. Ako dobiješ jednu priliku, jednu jedinu priliku, hočeš li je iskoristiti - ili češ je samo ispratiti pogledom?"
ZANR: Drama | Music

GLAVNE ULOGE:   Brittany Murphy , Eminem and Kim Basigner

IMDB - TRAILER





Kad kliknete Play morate sacekati nekoliko minuta dok se film ucita i krene.

 
All videos are hosted on sevenload.com, vipshare.org, banana6.com, youtube.com or video.google.com and are property of their respected owners. Please be aware that video.nicijazemlja.net is an index and database of embedded videos from video sharing websites. None of the videos or its video files are hosted on this site or its servers. If you believe that your copyrighted content is showing on video.nicijazemlja.net, please take your DMCA take down notices directly to the video sharing websites that are hosting your videos or files.

Svi video fajlovi su preuzeti sa sevenload.com vipshare.org, banana6.com, YouTube.com ili video.google.com i slicnih stranica i podlijezu autorskoj odgovornosti
njihovih vlasnika. Mi ih samo pronalazimo, ubacujemo u nasu databazu i streamujemo u nasem flash playeru.

Copyright 2011 Online filmovi sa prevodom - All Rights Reserved.
Designed by DrooklyN |