Dodaj.rs

Ghost Rider (2007) / Gonič Duhova

Ghost Rider (2007) / Gonič Duhova

OPIS FILMA
U nameri da spase svog oca, mladi motorciklista Džoni Blejz prodaje svoju dušu Mefistu i sa tugom se rastaje od ljubavi svog života, dobrodušne devojke Roksen Simpson. Posle nekoliko godina on se susreće sa Roksen ali i sa Mefistom, koji mu nudi novu nagodbu: otkupiće svoju dušu ako postane vatreni Ghost Rider, sprovodnik pravde i osvete sa natprirodnim moćima. Njegov prvi zadatak je da porazi okrutnog Blackheart-a, Mefistovog sina koji planira da zbaci oca i stvori pakao još gori i strašniji od onog koji postoji. Mislim da je Ghost Rider jedna od najjedinstvenijih mitologija u strip univerzumu," kaže Nikolas Kejdž, koji oživljava pomenuti lik iz stripa u filmu studija Columbia Pictures Ghost Rider. Kao đavolov novac na ucene, ovaj lik je savršen za Kejdžovu ličnost i glumu. Kao jedan od najzagriženijih strip kolekcionara Holivuda, Kejdž veoma dobro poznaje lik. "On je složen lik koji odlučuje da proda svoju dušu đavolu, ali to radi iz ljubavi, a ne zbog pohlepe ili ambicije. Za mene je to bilo vrlo zanimljivo. Taj tip strašnog izgleda je zaista heroj." Za reditelja Marka Stivena Džonsona, koji je prethodno napisao i režirao strip adaptaciju Daredevil, ekranizacija stripa Ghost Rider bila je kulminacija dugogodišnje ljubavi prema tom liku. “Veliki sam obožavalac stripova još od vremena kada sam išao u treći razred,” kaže Džonson. “Svake nedelje sam kupovao stripove: ‘Daredevil’, ‘Spajdermen’, ‘X-Men’. ‘Ghost Rider’ je bio jedan od vizuelno najinteresantnijih.”
ZANR: Action | Fantasy | Thriller

GLAVNE ULOGE:   Nicolas Cage , Eva Mendes and Sam Elliott

IMDB - TRAILER





Kad kliknete Play morate sacekati nekoliko minuta dok se film ucita i krene.

 
All videos are hosted on sevenload.com, vipshare.org, banana6.com, youtube.com or video.google.com and are property of their respected owners. Please be aware that video.nicijazemlja.net is an index and database of embedded videos from video sharing websites. None of the videos or its video files are hosted on this site or its servers. If you believe that your copyrighted content is showing on video.nicijazemlja.net, please take your DMCA take down notices directly to the video sharing websites that are hosting your videos or files.

Svi video fajlovi su preuzeti sa sevenload.com vipshare.org, banana6.com, YouTube.com ili video.google.com i slicnih stranica i podlijezu autorskoj odgovornosti
njihovih vlasnika. Mi ih samo pronalazimo, ubacujemo u nasu databazu i streamujemo u nasem flash playeru.

Copyright 2011 Online filmovi sa prevodom - All Rights Reserved.
Designed by DrooklyN |