Juno 2007

Juno 2007
>> Opis Filma: <<
Simpaticna životna prica tinejzdžerke trudnice (na malo drugaciji nacin).
Juno je prica o šesnaestogodišnjakinji koja zatrudni sa drugom iz klupe, odluci da da dete na usvajanje, porodi se i da dete na usvajanje. I ovo cak nije ni skraceno izdanje sadržaja ovog filma. Akcenat je, naravno, na tome kako se to sve odigra.
Kao neka vrsta antipoda ovom ljubavnom dvojcu dat je par koji usvaja decu i Junonini roditelji. Ni tu, naravno, ništa nije savršeno. Tokom cekanja na bebu usvajajuci roditelji Mark i Vanessa se razilaze i tu Reitman probija samo srce jednog od klišea romanticne komedije. Po njemu prava sreca leži u istinskom razumevanju. Junonin otac, Mac, tek u drugom braku pronalazi srecu, i iz snage tog odnosa treba išcitavati i pravdati pomalo neuznemireno reagovanje roditelja na Junoninu trudnocu. Šta god da se desi, bitno je da se držimo zajedno porucuje Reitman.
Juno je odmeren i dovoljno zasladen napad na samo jezgro americkog konzervativnog društva.

Žanr:  Comedy | Drama | Romance

Glavne uloge:  Ellen Page, Michael Cera and Jennifer Garner

IMDB - TRAILER
 
Kad kliknete Play morate sacekati nekoliko minuta dok se film ucita i krene.

 
All videos are hosted on sevenload.com, vipshare.org, banana6.com, youtube.com or video.google.com and are property of their respected owners. Please be aware that video.nicijazemlja.net is an index and database of embedded videos from video sharing websites. None of the videos or its video files are hosted on this site or its servers. If you believe that your copyrighted content is showing on video.nicijazemlja.net, please take your DMCA take down notices directly to the video sharing websites that are hosting your videos or files.

Svi video fajlovi su preuzeti sa sevenload.com vipshare.org, banana6.com, YouTube.com ili video.google.com i slicnih stranica i podlijezu autorskoj odgovornosti
njihovih vlasnika. Mi ih samo pronalazimo, ubacujemo u nasu databazu i streamujemo u nasem flash playeru.

Copyright 2011 Online filmovi sa prevodom - All Rights Reserved.
Designed by DrooklyN |