Season of the Witch (2011) / Lov na Veštice

Season of the Witch (2011) / Lov na Veštice
>> Opis Filma: <<
Akcioni film o dvojici krstaša koji moraju u samostan otpratiti devojku optuženu da je veštica.
Herojski krstaš i njegov najbolji prijatelj vratili su se kući u Evropu nakon godina strašnih borbi na Istoku. Svet u koji su se vratili opustošila je kuga. Crkveni poglavari su uvereni kako je za pošast kriva devojka koju su proglasili vešticom.
Dvojici krstaša naredili su da devojku prebace u udaljeni samostan u kojem će monasi nad njom izvršiti drevni obred i time osloboditi zemlju prokletstva. Oni kreću na zastrašujuće putovanje prepuno akcije, koje će testirati njihovu snagu i hrabrost i otkriti devojčine mračne tajne. Moraćete će se boriti sa zastrašujućom silom koja će odlučiti o sudbini sveta.

Žanr:  Action | Adventure | Fantasy

Glavne uloge:  Nicolas Cage , Ron Perlman and Claire Foy

IMDB - TRAILER
 
Kad kliknete Play morate sacekati nekoliko minuta dok se film ucita i krene.

 
All videos are hosted on sevenload.com, vipshare.org, banana6.com, youtube.com or video.google.com and are property of their respected owners. Please be aware that video.nicijazemlja.net is an index and database of embedded videos from video sharing websites. None of the videos or its video files are hosted on this site or its servers. If you believe that your copyrighted content is showing on video.nicijazemlja.net, please take your DMCA take down notices directly to the video sharing websites that are hosting your videos or files.

Svi video fajlovi su preuzeti sa sevenload.com vipshare.org, banana6.com, YouTube.com ili video.google.com i slicnih stranica i podlijezu autorskoj odgovornosti
njihovih vlasnika. Mi ih samo pronalazimo, ubacujemo u nasu databazu i streamujemo u nasem flash playeru.

Copyright 2011 Online filmovi sa prevodom - All Rights Reserved.
Designed by DrooklyN |