Lajanje Na Zvezde (1998) / Barking at The Stars

Lajanje Na Zvezde (1998) / Barking at The Stars

OPIS FILMA

Radnja filma "Lajanje na zvezde" odvija se u malom gradu u provinciji pocetkom šezdesetih godina. Junaci ove duhovite price su nastavnici jedne provincijske gimnazije i odeljenje IV-2. Njihove dogodovštine su prepoznatljivi i bliski svakom ko ima predstavu o srednjoškolskom životu a opet su veoma licni. Glavni junak Mihailo Kneževic se duhom, inteligencijom i znanjem uzdiže iznad ostalih daka a cesto i profesora. Njemu školsko znanje nije problem, njegov problem je devojka iz razreda koju uporno osvaja. Glavni suparnik mu je brat, momak koji vec zna da pravi pare, pa mu škola i nije potrebna. Tu je i ucenik koji se razmece snagom i koga profesor fiskulture fanaticno trenira za bokserskog šampiona sve dok se sa meca u prestonici ne vrati modar i podvijenog repa. Jedan od ucenika je obavezno "zlatno dete" za profesore a ulizica za drugove. Najviše je onih koji oskudno znanje pokušavaju da nadomeste nizom trikova i dosetki. Narocito slikovito su dati likovi profesora koji su, svako na svoj nacin, malo "uvrnuti". Nervozni direktor škole ne zna ko mu teže pada, nemoguci daci ili "uvrnuti profesori". "Ðaci ce sutra otici, ali profesori mi ostaju" jada se direktor.
ŽANR: Comedy | Romance

GLAVNE ULOGE:   Dragan Mićanović, Nataša Tapušković and Nikola Simić

IMDB - TRAILER


 
All videos are hosted on sevenload.com, vipshare.org, banana6.com, youtube.com or video.google.com and are property of their respected owners. Please be aware that video.nicijazemlja.net is an index and database of embedded videos from video sharing websites. None of the videos or its video files are hosted on this site or its servers. If you believe that your copyrighted content is showing on video.nicijazemlja.net, please take your DMCA take down notices directly to the video sharing websites that are hosting your videos or files.

Svi video fajlovi su preuzeti sa sevenload.com vipshare.org, banana6.com, YouTube.com ili video.google.com i slicnih stranica i podlijezu autorskoj odgovornosti
njihovih vlasnika. Mi ih samo pronalazimo, ubacujemo u nasu databazu i streamujemo u nasem flash playeru.

Copyright 2011 Online filmovi sa prevodom - All Rights Reserved.
Designed by DrooklyN |