Dodaj.rs

Twilight (2008) / Sumrak

Twilight (2008) / Sumrak

OPIS FILMA
Bela Svon (Kristen Stjuart) je uvek bila pomalo različita i nikad joj nije bilo stalo do toga da se uklopi u društvo popularnih devojaka iz njene srednje škole u Feniksu. Kada se njena majka preudala i poslala je da živi s ocem u malom kišovitom gradu Forksu u državi Vašington, nije očekivala bitnije promene. Onda je upoznala misterioznog i očaravajuće lepog Edvarda Kalena (Robert Petinson), dečka kakvog nikada ranije nije srela. On je inteligentan i duhovit, i prozreo je njenu dušu. Uskoro se Bela i Edvard prepuštaju strastvenoj i nesvakidašnjoj romansi. Edvard trči brže od pume, golim rukama može da zaustavi auto u pokretu i nimalo nije ostario od 1918. Kao i svi vampiri, on je besmrtan. Međutim, nema vampirske očnjake i ne pije ljudsku krv, jer su on i njegova porodica jedini vampiri koji ne vode takav stil života. Edvard je 90 godina čekao svoju srodnu dušu - Belu. Što bliži postaju, to se Edvard više muči da obuzda svoje nagone koji divljaju pobuđeni njenim mirisom. A šta će učiniti kada Loren (Edi Gategi) i Džejms (Kem Džigonde), smrtni neprijatelji porodice Kalen, dođu u grad tražeći Belu?
ZANR: Adventure | Drama | Fantasy

GLAVNE ULOGE:   Kristen Stjuart, Robert Pattinson , Bili Berk

IMDB - TRAILER






 
All videos are hosted on sevenload.com, vipshare.org, banana6.com, youtube.com or video.google.com and are property of their respected owners. Please be aware that video.nicijazemlja.net is an index and database of embedded videos from video sharing websites. None of the videos or its video files are hosted on this site or its servers. If you believe that your copyrighted content is showing on video.nicijazemlja.net, please take your DMCA take down notices directly to the video sharing websites that are hosting your videos or files.

Svi video fajlovi su preuzeti sa sevenload.com vipshare.org, banana6.com, YouTube.com ili video.google.com i slicnih stranica i podlijezu autorskoj odgovornosti
njihovih vlasnika. Mi ih samo pronalazimo, ubacujemo u nasu databazu i streamujemo u nasem flash playeru.

Copyright 2011 Online filmovi sa prevodom - All Rights Reserved.
Designed by DrooklyN |