Get Smart (2008) / Uhvati Smarta

Get Smart (2008) / Uhvati Smarta

OPIS FILMA
40-godišnja zvezda Virdžina, Stiv Karel, tumači lik jednog od najomiljenijih trapavih televizijskih detektiva u filmskoj adaptaciji televizijskog hita ’60-tih, kojeg je stvorio Mel Bruks. Zli geniji u KAOS-u su smislili đavolski plan kako da dominiraju svakim živim čovekom, ženom i detetom na planeti, a njihova zavera počinje uspehom, kada napadnu glavni štab američke špijunske agencije „Kontrola“. Kao rezultat napada, kompromitovan je identitet svih agenata koji rade za „Kontrolu“. Shvatajući da je jedini način da se ugrozi zli plan KAOS-a da se voljni, ali neiskusni analitičar „Kontrole“ Maksel Smart (Karel) promoviše u specijalnog agenta, šef agencije (Alan Arkin) nevoljno uparuje Smarta sa Agentom 99 (En Hetvej) – super-špijunom veteranom čija je lepota jedina stvar koja prevazilazi njenu ubojitost. Bez ikakvog terenskog iskustva, a da i ne govorimo o ničemu drugom osim entuzijazma i gomile fensi špijunskih uređaja koji će mu pomoći na njegovoj smrtonosnoj misiji, Maksel Smart i njegov novi partner, Agent 99 će biti prinuđeni da se suoče sa zlim vođom KAOS-a (Terens Stemp) i njemu lojalnom armijom podanika u odlučnoj bici koja će odlučiti o sudbini slobodnog sveta. U filmu igraju i Dvejn Džonson, Dejvid Kohner, Teri Kruz i Ken Davitijan.
ZANR: Action | Adventure | Comedy

GLAVNE ULOGE:   Steve Carell, Anne Hathaway and Alan Arkin

IMDB - TRAILER

Kad kliknete Play morate sacekati nekoliko minuta dok se film ucita i krene.

 
All videos are hosted on sevenload.com, vipshare.org, banana6.com, youtube.com or video.google.com and are property of their respected owners. Please be aware that video.nicijazemlja.net is an index and database of embedded videos from video sharing websites. None of the videos or its video files are hosted on this site or its servers. If you believe that your copyrighted content is showing on video.nicijazemlja.net, please take your DMCA take down notices directly to the video sharing websites that are hosting your videos or files.

Svi video fajlovi su preuzeti sa sevenload.com vipshare.org, banana6.com, YouTube.com ili video.google.com i slicnih stranica i podlijezu autorskoj odgovornosti
njihovih vlasnika. Mi ih samo pronalazimo, ubacujemo u nasu databazu i streamujemo u nasem flash playeru.

Copyright 2011 Online filmovi sa prevodom - All Rights Reserved.
Designed by DrooklyN |